Item 703481 - Zetor Zetor COMPAX CL serie

Tractors
Manufacturer:
Zetor
Type:
Zetor COMPAX CL serie
Building year:
2023
Engine hours:
1
Engine-capacity:
25 Hp
Maximal speed:
25 Km/hr
Pto:
540/540E
Front tires:
Op aanvraag - Gazon, Industrie, Landbouw
Rear tires:
Op aanvraag - Gazon, Industrie, Landbouw
Country:
Netherlands (the)
Price:
on request
Optional extras
Four wheel-drive
Cabin
Front-hitch
Front-Pto
Front-end loader
Extras
ZETOR COMPAX CL SERIE

COMPAX
Tractoren van de compax-serie zijn universele, betrouwbare en compacte machines. Dankzij hun eenvoudige bediening en voldoende vermogen is deze nieuwe serie zeer geschikt voor het onderhoud van bedrijfsterreinen, sportterreinen, lichte landbouwwerkzaamheden en tuinwerkzaamheden. De lage kosten en uitstekende kwaliteit maken de ZETOR COMPAX de juist keuze.
MOTOR
De nieuwe tractoren worden aangedreven door een door Mitsubishi ontworpen motor van 18 tot 25 pk. Deze betrouwbare watergekoelde motoren hebben voldoende vermogen voor uw dagelijkse werkzaamheden en hebben tegelijkertijd een laag brandstofverbruik. De COMPAX CL 20 is uitgerust met een 3-cilinder motor. De COMPAX CL 26 en CL 26 PLUS modellen hebben een duurzame 4-cilinder motor onder de motorkap. Alle nieuwe modellen voldoen aan de emissienormen van fase V.
TRANSMISSIE
Er zijn twee verschillende soorten versnellingsbakken. COMPAX CL 20 en COMPAX CL 26 zijn uitgerust met een handgeschakelde transmissie met 6/2 versnellingen en 540 & 540E aftakas. Model COMPAX CL 26 PLUS heeft een 8/2 handgeschakelde transmissie met 540 & 850 aftakas.
HYDRAULIEK
Het maximale hefvermogen van de driepuntshef loopt op tot 7,5 kN, afhankelijk van het model, zodat u met een breed scala aan werktuigen kunt werken.
OVERIGEN
Alle modellen worden geproduceerd in cabrio versie, uitgerust met een rolbeugel en een vast stuurwiel. De praktische en overzichtelijke indeling van de bedieningselementen maakt het werken met de trekker eenvoudig en comfortabel. Met behulp van de stuurbekrachtiging en de 4WD zijn de trekkers klaar voor een groot aantal werkzaamheden.

Advertiser

Company:
Zetrac B.V.
Name:
Loendersloot Huub
Street:
Gruttostraat 51
Zipcode:
7471 ER
City:
Goor
State / Region:
Overijssel
Country:
Netherlands (the)
Int.Telephone:
Website:
www.zetor.nl
 
www.bransontractors.nl

Send advertiser a message:

(*) Required fields!